Internet in Gelderland

Zakelijk Internet in de provincie Gelderland, altijd de beste keuze voor uw organisatie

Postcodecheck Online

Internet

Zakelijk Internet via Glasvezel

Glasvezel internet is de best mogelijke optie verbinding voor een bedrijf of organisatie. Afhankelijk van uw locatie leveren wij de best mogelijke internetverbinding. U kunt bij ons de postcodecheck invullen en dan zorgen wij dat wij voor u de beste oplossing uit zoeken. Voicedata levert zakelijk glasvezel alle mogelijke netwerken. Daarom hebben wij toegang tot de beste oplossingen tegen de scherpste prijs.

Ook is het bij Voicedata mogelijk om Cloudkoppelingen door te voeren. Doordat Voicedata in meerdere datacenters actief is, kunnen veel diensten wordt gerouteerd door de applicaties in de Cloud te koppelen.

 

Internet via koper

Wanneer er geen glasvezel mogelijk is of u dit te duur vind is er ook nog de oplossing van internet via koper. Internet via koper kan bij ons gehaald worden tot 200Mbps down- en 20Mbps upload. Voor ieder bedrijf tot medewerkers een meer dan goede oplossing en dat voor slechts €39,95 per maand.

Indien u uw contactgegevens achter laat via deze website en u wil weten wat er mogelijk is op gebied van internet, laat dan ook uw postcode en huisnummer achter. Aan de hand van die gegevens kunnen we u direct een overzicht sturen met de mogelijkheden.

Postcodecheck

Vul uw postcode, huisnummer en e-mailadres in en u ontvang zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin alle internetverbindingen die bij u op locatie leverbaar zijn, inclusief prijzen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie