VoIP in Gelderland

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Gelderland

Voice-over-IP is ook mogelijk voor alle bedrijven in Gelderland. Voicedata is op dit gebied al jarenlang gespecialiseerd en heeft hiervoor haar eigen Hosted VoIP oplossing genaamd Managed Voice. Zo kunnen wij u optimaal bedienen en de kwaliteit van onze dienst hoog houden. Met Voice-over-IP bespaart u veel geld en zijn de functionaliteiten dusdanig breed dat aan al uw wensen voldoen kan worden.

VoIP is innovatief, duurzaam. Bij VoIP heeft u de mogelijkheid tussen twee diensten, Hosted VoIP (Managed Voice) en de SIP-Trunk.

Voicedata regelt voor u de gehele afwikkeling met uw evt. vorige provider en de oplevering van de dienst. Zo hoeft u er zelf niks voor te doen, en heeft u altijd een aanspreekpunt. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP oftewel bij Voicedata genaamd Managed Voice is de perfecte oplossing op het gebied van VoIP. Managed Voice is flexibel in te stellen qua users en voor Managed Voice is er geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig, die bespaart u op de eenmalige- en service kosten. Ook weet u wat de lasten per maand zijn. U betaalt bij Voicedata niet voor de service, dit bieden wij u aan omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn.

Hosted VoIP is al interessant voor 1 enkele werkplek, zo’n 95% van alle bedrijven die nu een keuze maken voor Voice over IP kiezen voor een Hosted VoIP oplossing.

SIP-trunk

Met de SIP-Trunk oplossing van Voicedata, maakt u nog wel gebruik van de fysieke telefooncentrale op locatie. Maar in dit geval wordt uw fysieke telefooncentrale door middel van een virtuele telefoonlijn genaamd SIP-Trunk aangesloten op het telefonienetwerk van Voicedata zodat u voortaan alsnog via het internet belt. Hiermee bespaart u kosten ten opzichte van een telefonielijn via een analoge of ISDN lijn. Met de SIP-Trunk behoudt u gewoon uw telefooncentrale, telefoon- en fax nummer. Neem contact met ons op en wij kijken of uw telefooncentrale geschikt is voor de SIP-Trunk dienst. Wat in bijna alle gevallen wel zo is.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie