Skype for Business in Gelderland

Skype for Business, de beste communicatieapplicatie ter wereld gekoppeld aan uw telefoonnummers gefaciliteerd door een lokale, betrouwbare partner

Skype for Business

Skype for Business Gelderland

Skype for Business is bij grootzakelijke bedrijven al enorm populair. Interne communicatie via de professionele Skype applicatie met messaging, videobellen en schermdelen is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven.

Voor de meeste bedrijven is Skype for Business een bekende applicatie, Skype for Business zit namelijk inbegrepen in uw Office 365 licentie. Tot 1-5-2017 was bellen via Skype niet interessant voor het MKB, door de hoge investeringen in hardware en dure servicecontracten bleek Skype for Business in combinatie met telefonie alleen in het grootzakelijke segment interessant.

Voicedata is in Nederland de allereerste partij die Skype for Business en Hosted VoIP heeft weten te integreren.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Skype for Business als telefooncentrale

Als eerste speler in de markt heeft Voicedata een oplossing om gebruik te maken van Hosted VoIP in combinatie met Skype for Business. De ultieme samenwerking van beide systemen zorgt voor perfecte interne en externe communicatie voor uw bedrijf.

Skype for Business als toestel/softphone en Managed Voice als telefooncentrale zorgt voor de perfecte communicatie en is verkrijgbaar in een prijs per user per maand. De setup per user is €75,00 excl. BTW.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie