Vast-mobiel Integratie

Managed Mobile vs. KPN

Met de vast-mobiel integratie van Voicedata geniet je niet alleen van een kostenverlaging ten opzichte van KPN EEN maar krijg je daar bij ons ook meer voor terug. Bij Voicedata zijn er verschillende vast-mobiel abonnementen beschikbaar. Je hebt bijvoorbeeld al een Managed Mobile Flex abonnement voor €13- per maand. Of de variant met onbeperkt bellen en sms’en binnen de EU met daarbij 10GB aan internet voor €30,00- per maand.

Bij KPN EEN krijg je voor ditzelfde bedrag een abonnement met 150 minuten en 150 sms’jes naar alle vaste en mobiele nummer in Nederland en de beschikking over 500MB data voor mobiel internet.

Hieronder is de vergelijk tussen Managed Mobile en KPN Een te zien:

Een aantal functionaliteiten waar je bij KPN EEN extra voor moet betalen, behoren bij de vast-mobiel integratie van Voicedata tot de standaard functionaliteiten. Hier zitten dus geen extra kosten aan verbonden. Dit gaat om functionaliteiten zoals doorschakelen en groepsfuncties. Deze functies worden veelvuldig gebruikt bij bedrijven en daarom hebben wij deze toegevoegd aan de standaard functionaliteiten die je krijgt bij een vast-mobiel integratie abonnement van Voicedata. Wanneer je een abonnement afsluit zit je bij ons niet vast aan een 2-jarig of 3-jarig contract, maar kan dit abonnement maandelijkse opgezegd worden. Je zit dan nergens langer dan een maand aan vast. Wat een vrijheid!